Blogi

Viestintäliigakin panee – firman oma olut lanseerattiin!

By 22/11/2019 tammikuu 9th, 2020 No Comments

Viestintäliigan jengi se vaan panee! Viestintätoimistomme viettää tänään perjantaina järjestyksessään historiansa neljänsiä pikkujoulujaan ja sen kunniaksi firman oma olut on nyt epävirallisesti lanseerattu. 

Viestintäliigan pikkujoulut pyörähtivät käyntiin tänään perjantaina 22. marraskuuta heti alkuiltapäivästä. Samalla julkistamme tässä oman oluemme, joka kantaa nimeä Viestintäliiga STIPA (Steriili Tissuttelu IPA). Ensimmäiset fiilikset oluen mausta ja hajusta olivat valtavan positiivisia. Moni kertoi avoimesti aikovansa nauttia perjantain aikana toisen jos kolmannenkin oluen.

Olutprosessin isänä toimi Viestintäliigan mainospuolen karvainen panomies Teemu Yliluoma, joka pani omassa keittiössään 20 kappaletta STIPA-herkkua firman pikkujouluja varten sisäiseen nautiskelukäyttöön. Teemu avasi ensipuraisun jälkeen omaa panohistoriaansa.

”Kiinnostus päästä panemaan alkoi kehittyä nuorena aikuisena, kun olin vähän aiemmin ruvennut nautiskelemaan mallasjuomaa erilaisissa illanistujaisissa. Selailin jo tuohon aikaan joitain aiheeseen liittyviä nettisivuja, ja mielenkiinto heräsi nopeasti. Melkein vuosikymmen siinä meni haaveillessa, mutta lopulta haaveet toteutuivat ja pääsin tositoimiin viime vuonna, kun täytin 29 vuotta”, kuvailee tunteikas Teemu.

Viestintäliigan oma olut on totta tosiaan nähnyt nyt marraskuisen ”päivänvalon” ja kenties olutta on saatavilla joskus myös ihan julkisesti kaikille halukkaille. Aika näyttää. Meidän jengi ei kuitenkaan sellaisia mieti ainakaan tänä viikonloppuna, sillä tässä on pikkujoulut ja kaikkea. Ja Teemun fiilistelyt jatkuvat.

”Nykyään mulle maksetaan toisinaan myös palkkaa panemisesta. Ehkä tähdet ovat olleet matkan varrella oikeassa asennossa tai sitten mä vaan olen sen verran hyvä siinä. Olen kuitenkin syvästi kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä panemaan Viestintäliigan ensimmäinen virallinen olut!” päättää Teemu ja halailee työtovereiden kanssa.

VIESTINTÄLIIGAN OLUEN TIETOJA:

Nimi: Viestintäliiga STIPA – Steriili Tissuttelu IPA
Alkoholiprosentti: 6,5-7%
Humalat: Cascade, Lemon Drop
Oluen luonne: raikas, pirskahteleva, vahva, inspiroiva (kuvaa Viestintäliigan brändiä)