Blogi

Viestintäliiga toteuttaa suuren vastuullisuusprojektin

Vastuullisuudesta merkittävä osa Viestintäliigan identiteettiä – syyskauden projektilla äkkilähtö.

”Olemme tehneet todella paljon yksittäisiä vastuullisuustempauksia ja olleet monissa hyväntekeväisyystapahtumissa mukana. Tämän projektin kautta haluamme nyt nostaa vastuullisuuden kiinteäksi osaksi Viestintäliigan identiteettiä ja auttaa asiakkaitamme saamaan omaa vastuullisuusääntään kuuluviin”, toimitusjohtaja Iiro Junnila paaluttaa.

Nyt käynnistyneen vastuullisuusprojektin keskiössä ovat Varsinais-Suomen vastuullisimmat -lehti sekä joulukuussa uudistuneessa Linnateatterissa järjestettävä vastuullisuusseminaari.

Lehti ilmestyy ensimmäistä kertaa keskiviikkona 27. marraskuuta ja se jaetaan noin 140.000 varsinaissuomalaisen kotiin kaupunkilehti Turkulaisen mukana. Lehteä tullaan lisäksi jakamaan erilaisissa tilaisuuksissa, kuten muun muassa Nuorten Yrittäjien risteilyllä, Skanssin kauppakeskuksessa sekä projektin huipentavassa vastuullisuusseminaarissa.

”Vastuullisuus on laaja-alainen käsite, mutta sen merkitys on kasvanut huimasti ja tulee vain kasvamaan entisestään”, projektia harteillaan kantava Viestintäliigan Lari Lieskivi toteaa.

Toiselle vastuullisuus tarkoittaa eettisesti kestävää kehitystä, kun taas toiselle se voi tarkoittaa hyväntekeväisyyttä. Tai yhtä hyvin vastuullisuudesta voidaan puhua yhteiskuntavastuun yhteydessä. Viestintäliigan lanseeraaman vastuullisuusprojektin yksi päämääristä onkin saada vastuullisten varsinaissuomalaisten yritysten ääni esiin.

”Haluamme tällä projektilla kertoa, miten yritykset muuttavat sanoja teoiksi. Ja parasta tässä on se, että kukaan ei ole väärässä, sillä on monta oikeaa tapaa hoitaa vastuullisuutta. Jokainen askel on yhtä tärkeä kohti parempaa huomista.”

Projekti huipentuu seminaariin – kumppaniyrityksiä mahtuu vielä mukaan!

Mukaan lähtevät kumppaniyritykset saavat Varsinais-Suomen vastuullisimmat -lehdestä yhden sivun kokoisen tilan, jossa pääsevät etunenässä muiden varsinaissuomalaisten edelläkävijöiden kanssa kertomaan, miten yrityksessä hoidetaan vastuullisuuteen liittyviä kysymyksiä. Viestintäliigan vastuulla on tuottaa lehden artikkelit ja valokuvat sekä taittaa lehti painovalmiiksi.

Kumppaniyritykset saavat myös kirjoittamamme artikkelin kuvineen vapaasti omaan markkinointikäyttöön.

Vastuullisuusprojekti huipentuu Viestintäliigan järjestämään vastuullisuusseminaariin tiistaina 10. joulukuuta Linnateatterin uudistetussa Domino-salissa. Seminaarissa puheenvuoron saavat muun muassa Arkadianmäeltä tuttu Saara-Sofia Sirén sekä erityisesti varsinaissuomalaisille tutut yritykset Hesburger, HC TPS ja Skanssi. Seminaari sisältää myös paneelikeskustelut ja vähän viihdettäkin, tiedotamme tarkemmasta ohjelmasta lähiaikoina.

Mukaan lähtevät kumppaniyritykset saavat kutsua seminaaritilaisuuteen omia sidosryhmiään. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Itse seminaarissa on tarkoitus tehdä myös hyväntekeväisyyttä. Se, mikä hyväntekeväisyyskohde tulee olemaan, voi olla juuri sinun käsissäsi. Kerro meille yhteydenottolomakkeen, somen, puhelimen, sähköpostin tai savumerkkien kautta painavin tai kevyin perustein, mihin ja miten varoja (tai kerättäviä tuotteita) tulisi mielestäsi ohjata. Parhaan perustelun palkinto lienee selvä.

Projektiin on jo lähtenyt mukaan ilahduttava määrä vastuullisia yrityksiä, mutta myöhäisillekin linnuille riittää edelleen matoja. Ota yhteyttä Lari Lieskiveen, Iiro Junnilaan tai alta löytyvän lomakkeen kautta. Kerromme mielellämme vastaukset sisällöistä, kumppanihinnoista sekä muista askarruttavista kysymyksistä.

Ota yhteyttä.

Leave a Reply