Viestintäliigalle myönnetty Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus.

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Sertifikaatin mukaan Viestintäliiga on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

– Tämä luokitus on saavutettu kovalla ja päivittäisellä työllä sekä suunnitelmallisella toiminnalla. Iso kiitos kuuluu tietenkin mainioille työntekijöille ja asiakkaille, kertoo Viestintäliigan toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Viestintäliiga on reilun 2,5 vuoden aikana kasvanut hyvää vauhtia niin taloudellisesti kuin henkilöstömäärällisestikin. Nämä kaksi asiaa kulkevat palvelualalla käsi kädessä. Asiakkaita ja myyntiä pitää riittää, jotta on varaa palkata uusia työntekijöitä. Toisaalta ammattitaitoista henkilöstöä pitää myös olla riittävästi, jotta kaikkien asiakkaiden viestinnästä ehditään huolehtia arvojemme mukaisella laadulla.

– Asiakastiedon AA-sertifikaatin saaminen ei tietenkään ole merkki siitä, että ahertamisen saisi nyt lopettaa, vaan hommia on painettava myös jatkossa. Viestintäliigassa vallitseva yhteisöllisyys ja ihmisten jatkuva kehittymishalu antavat kuitenkin lupauksia siitä, että pystymme kasvamaan kannattavasti ja laadukkaasti jatkossakin, Junnila päättää.