Blogi

Viestintäliigan henkilöstö on seuraavat kaksi viikkoa etätöissä

Viestintäliigan ja Whitestonen henkilöstö on näillä näkymin ainakin seuraavat kaksi viikkoa etätöissä vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi. Tämä tilanne koskettaa meitä kaikkia ja jokaisen yksilön teoilla on merkitystä.

Suomen hallitus teki torstai-iltapäivällä linjauksia tavoitteenaan koronaviruspandemian hidastaminen. Me olemme myös päättäneet toimia omalta osaltamme kantaaksemme vastuumme.

Torstaista 12.3.2020 klo 15.15 lähtien olemme yhteisesti sopineet etätöihin siirtymisestä ainakin kahdeksi tulevaksi viikoksi. Tämä koskee kaikkia noin 30 ihmistekijäämme ja Seppoa (kuvassa).

”Tämä oli meidän kohdalla ainoa oikea ratkaisu tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Yrityksemme yhtenä kantavana voimana on aina ollut sosiaalinen vastuullisuus, missä pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Yritämme parhaamme mukaan nyt tehdä juuri sitä”, kommentoi toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Työt jatkuvat ja olemme päivittäin auttamassa nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme. Pidämme kaikki tulevien viikkojen asiakaspalaverit ja muut kontaktit teksti-, ääni- ja kuvayhteyksien avulla.

Henkilöstömme sitoutuu myös välttämään matkustamista ja yleisötapahtumia. Tsemppiä kaikille tasapuolisesti!