Morjesta! Matkani Viestintäliigassa alkoi melko vauhdikkaissa merkeissä kesäkuussa, sillä keskiviikkona oli haastattelu ja torstaina firman synttärituparijuhlat uudella toimistolla. Bilekestävyyttä koeteltiin siis heti kättelyssä, ja ilmeisesti tuli vihreää valoa, koska toimistolla saan edelleen vaikuttaa. On kyllä aivan mahtavaa päästä tänne hommiin, tää jengi on aivan huikea!   

Olen siis Antti Lankinen, 28-vuotias kaupunkilaistunut maatilan poika. Valmistuin tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulusta syksyllä 2014. Tänä syksynä aloitan ohjelmistotekniikan maisterin tutkinnot Turun yliopistossa, jossa tarkoitus on työn ohella viisastua entisestään. Työkokemusta on vuosien varrella karttunut niin uimavalvojan, markkinointispesialistin, taloushallinnon asiantuntijan, pankin yrityspalveluneuvojan kuin oman yrityksen puolesta.   

Olen luonteeltani asiakaspalveluhenkinen, ylisosiaalinen ja tavoitteita omalle toiminnalleni asettava. Itsepäisyyttä ja määrätietoisuutta löytyy myös salkusta. Vahvuuksiini työpaikalla kuuluu erityisesti tuloshakuinen työtyyli, ja pystyn nopeaan päätöksentekoon. Pidän haasteista ja myös toiminnan kehittämisestä. Haluan vaikuttaa asioihin ja siihen, miten niitä tehdään. Ajattelussani olen ideahakuinen ja luovalla tavalla asioita lähestyvä.   

Kaveripiirissä minut tunnetaan urheiluhulluna, jonka palkintovitriiniä koristaa noin 20 eri lajin Oripään mestaruus. Mielestäni päivä ilman liikuntaa on kuin päivä ilman herätyskelloa.   

Maailmanmatkaaja Lankinen  

Vuosia sitten löysin elämän tarkoituksen, mutta unohdin kirjoittaa sen ylös. Olen koittanut etsiä sitä uudelleen muun muassa seuraavin tavoin:  

Olen pelannut krikettiä Sri Lankassa, syönyt banaania paviaanin kanssa Etelä-Afrikassa, hävinnyt rahani Las Vegasissa, heittänyt ylävitoset valaan kanssa Kaliforniassa, nauttinut ”thanksgiving dinnerin” Michiganissa, shoppailut Chicagossa, Uinut haiden kanssa Fidzillä, juonut sahtia Uuden-Seelannin Konnussa, polttanut ahterini kuumassalähteessä Islannissa, paininut meduusan kanssa Thaimaassa, golfannut ruohonleikkuria päin Brysselissä, saanut ostettua kehnolla espanjan kielellä kahvia Barcelonassa, eksynyt Lontoon metroasemalla, lumilautaillut päin puuta Åressa, selvinnyt kolmen päivän Ruisrockista hengissä ja tavannut joulupukin napapiirillä. 

Failure is the condiment
that gives success its flavor.”
– Truman 
Capote  

– Antti Lankinen, Viestintäliiga