Blogi

Viestintäliigan naistenosastolla on uusi johtaja!

By 05/06/2017 toukokuu 27th, 2019 No Comments

Minä, Tiina Irene Sten, olen tästä päivästä lähtien Viestintäliigan naistenosaston uusi johtaja ja yksinvaltias. Pitänee tosin mainita tämän johtuvan osittain ehkä myös siitä, että olen naistenosaston ainut jäsen. Ei anneta sen nyt kuitenkaan häiritä, vaan sallitaan tämä mahtipontinen aloitus.

Kun elää elämäänsä aina senhetkisiä mielenkiinnon kohteita ja intuitiotaan seuraten, tulee välillä eteen aikoja, jolloin ihmettelee, minne tässä oikein ollaankaan menossa. Toisinaan taas löytää itsensä pisteestä, jossa kaikki siihen asti tehty tuntuukin loogiselta ja hyödylliseltä. Nyt olen tuossa jälkimmäisessä pisteessä ja siitä valtavan onnellinen.

Olen aiemman urheilu-urani lomassa opiskellut ja puuhannut kaikenlaista, ja nyt huomaan kaiken tuon värikkäänkin kokemuksen antavan perspektiiviä työskentelylle tällä alalla ja tässä firmassa. Yleinen mielipide toki lienee, että tämän poikabändin kanssa työskennellessä arvokkaimmaksi apuvälineeksi tulevat nousemaan aiemmat psykologian opintoni. Näin parin kuukauden kokemuksella voin jo sanoa, että tämä saattaa hyvinkin pitää paikkansa. Minua tosin hieman huvittaa saamani Viestintäliigan rauhoittavan työpaikkapsykologin leima, koska itsellänikin saattaa välillä lähteä pahasti laukalle. Osaan ilmeisesti vain peittää sen paremmin kuin muut, taito sekin.

Todellisuudessa muiden työntekijöiden hyvinvointi onkin minulle erittäin tärkeää. Niin tärkeää, että olen esimerkiksi ottanut tavakseni aina auringon paistaessa singahtaa työskentelemään jokirantaterassillemme, jotta muutkin joutuvat välillä asioimaan auringossa saaden näin päivän D-vitamiinivarastonsa täyteen. Olen myös uhrautunut syömällä kilometreittäin toimistolla lojuvia metrilakuja, jotta nimeltä mainitsemattomien henkilöiden kesädieetit eivät menisi taas pilalle. Mitäpä sitä ei kollegoiden hyvinvoinnin eteen tekisi. Kiittele Iiro sitten minua, kun sairauspoissaolot ovat nollassa ja kaikki työntekijät kullanruskeita atleetteja.

Kansainvälinen ulottuvuus

Vakavasti puhuen, uskon tuovani Viestintäliigaan ideoiden ja energian lisäksi uuden ulottuvuuden kansainvälisellä tasolla. Olen koko aikuiselämäni asunut ulkomailla, eri maita ja kulttuureja tutkien, ja kielitaidon lisäksi matkan varrelta on kertynyt mukavasti verkostojakin. Meidän on nyt helpompi palvella yrityksiä, jotka suuntaavat kansainvälisille markkinoille, sekä myös kansainvälisiä yrityksiä Suomessa.

Uskon myös tietyllä tavalla tasapainottavani tämän ryhmän menoa, vaikka näenkin porukassa pelottavan paljon itseäni. (Huom. kuvainnollisesti, en ulkoisesti. Joku voisi sanoa, että onneksi.) Minussa yhdistyy pienissä määrin Iiron bisnesvainu, Petterin lapsenomainen innostuneisuus, Oskun herkkyys ja Juhanin taiteilijansielu. Siltikin, kaikista jätkistä suurinta hengenheimolaisuutta tunnen Tanelin kanssa aina aamun ensimmäisinä tunteina, kun aamutokkurassa näen hänen silmissään vielä omaanikin tyhjemmän katseen.

Hauskoista tyypeistä huolimatta pidän Viestintäliigalla kuitenkin eniten siitä, miten jokainen täällä heittäytyy ja antaa itsestään kaiken hyvän lopputuloksen eteen. Tunteja ei lasketa eikä kelloon katsota ja se kertoo minulle siitä, että jokainen nauttii työstään ja syttyy siitä aidosti. Tällaiseen porukkaan on hieno päästä mukaan sykkimään.

Nyt on siis minunkin aika kääriä hihat vieläkin ylemmäksi ja ryhtyä hommiin. Ainakin sen voin luvata, että tulen tekemään kaikkeni, jotta meillä on vastaisuudessakin vain tyytyväisiä asiakkaita.

Sen lupaan toki myös, että toimistolta löytyy tästä eteenpäin aina yksi leveä hymy.

Leave a Reply