Tai suklaakalenteri ja suklaakalenteri, mutta teemme yrityksellenne somejoulukalenterin, jonka tavoitteet ovat yksinkertaiset – tuoda teille näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja lisää myyntiä.

Toki sitä kautta varmasti tulee meillekin lisää myyntiä, kun saamme operoitua someosaamisellamme teille lisää myyntiä! Ei tämä ole mitään ydinfysiikkaa, vaan tämä on suklaafysiikkaa.

VIISI SYYTÄ, MIKSI KANNATTAA HANKKIA SOMEJOULUKALENTERI:
1. Saat 24 kappaletta monipuolisia päivityksiä yrityksesi somekanaviin.
2. Saat paljon materiaalia käyttöösi yrityksesi somekanaviin myös vuodelle 2019.
3. Saat paljon uutta oppia, vinkkejä ja keinoja, että miten somessa kannattaa toimia.
4. Saat puhdasta ja alastonta dataa somejoulukalenteripäivitysten tuloksista.
5. Pääset heittämään hyvää leukaa Viestintäliigan jengin kanssa.

HINTA: 2 400 € + alv. 24 %

— — —
Jos et jaksa lukea enempää mutta kiinnostuit kuitenkin, niin nykäise sähköisesti toimitusjohtajamme Iiro Junnilan hihasta!
Sähkö@mailipostiosoite: iiro@viestintaliiga.fi
Älypuhelinnumero: 0400 593 122
— — —

Kaksikymmentäneljä päivitystä Facebookiin ja Instagramiin joulukuulle. Viestintäliiga on kaksikymmentäneljä päivää AINA tavoitettavissa. Tehtaantakuu! Viestintäliiga siis ideoi ja tekee somepäivityksen jokaisella joulukuun päivälle aina jouluaattoon asti. Ja jos niin sovitaan, laitetaan tehokkuuden lisäämiseksi vielä kohdennettu somemainonta päälle.

Viestintäliiga on tehnyt somejoulukalentereita räätälöitynä asiakkaiden näköisiksi jo kahtena viime joulukuuna. Palaute on ollut hyvää ja myös päivityksien tekeminen on ollut kivaa.

”Homma on toiminut kuin Korvatunturin vessa ja asiakkailta on tullut innostunutta palautetta. Moni asiakas on saanut meidän sometuotannon lisäksi nopeaa ja uudenlaista oppia omaan sometekemiseensä, josta on sitten hyötyä koko tulevan vuoden somemarkkinointiin. Eli rutkasti rohkeutta ja ikään kuin avaimet käteen tehdä itsekin jatkossa somea”, ilakoi näyttöpäätteensä takaa kahvia juomasta yllätetty Viestintäliigan sisältöjohtaja Petteri Poukka.

HENKILÖKUVIA, YRITYSESITTELYJÄ, ARVONTOJA…

Somejoulukalenterin sisältö voi käsittää koko yrityksesi tarinan. Jokaisella yrityksellä on historiansa, nykypäivänsä ja tulevaisuutensa. On mielenkiintoisia työntekijöitä, kommelluksia ja tapahtumia. Lisäksi erilaisten somearvontojen myötä on mahdollisuus tehdä viraaleja näkyvyyspommeja, jotta saadaan yrityksen nimeä esiin ja kuuluviin.

Viestintäliigan tehtävä on kertoa näistä edellä mainituista teemoista kirjaimin, kuvin ja videoin. Sitä me tehdään työksemme ja siinä me olemme h*lvetin hyviä!

”Sisällöntuotannon ja mainonnan tiimimme laittavat hommat pyörimään sellaisella kiimalla, että juuri sinun yrityksesi todellakin näkyy ja kuuluu. Ja se viestinnän sävy on varmasti teidän näköinen, mutta totta kai otamme kernaasti värikkäät kynät käsiimme. Ilman muuta hommaamme siihen kylkeen teille ihan oikeankin suklaakalenterin. Ota yhteyttä, niin aistitaan tilannetta!” kommentoi Viestintäliigan viehättävä toimitusjohtaja Junnila tonttulakki päässään.